nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelmand geplaatst.

KISTEN EN KOFFERS / hutkoffers en koffers

0
Onbeperkt

KISTEN EN KOFFERS / hutkoffers en koffers

Ooit zijn ze gebruikt voor verre reizen, nu zijn deze pareltjes op zoek naar een nieuwe bestemming. Oude vintage hutkoffers zijn eyecatchers in de woonkamer, hal, kinderkamer of slaapkamer. 

Gebruik ze als opberger, bijzettafel, salontafel of speelgoedkist en ze zorgen voor een ongepolijste en bijzondere sfeer. 

Hier vind je onze vintage hutkoffers en koffers.Let op! Uw webwinkel wordt momenteel door middel van een iframe getoond. Hierdoor kan Google uw webwinkel niet indexeren en ontstaan er problemen tijdens het bestelproces. Bekijk hier de correcte instellingen.

Beste bezoeker,

Na een (meer dan) mooi avontuur heb ik besloten om met vonliving.nl te stoppen! Waarom? Ik leg het je allemaal uit: een blog over dromen die uitkomen en het ontstaan van nieuwe dromen.

http://bit.ly/1G3eAsK

Vonliving.nl blijft nog tot het einde van het jaar. 31 december, geopend. Het moois dat nu online staat shop je nu met héél véél korting!

Iedereen die de afgelopen jaren op de een of andere manier betrokken is geweest wil ik onwijs bedanken! Het was een geweldige tijd dankzij jouw bezoekjes en al jullie bestellingen, groot en klein. Dankzij de lieve en warme reacties van jullie allemaal.


Dankjewel, dankjewel, dankjewel. Jullie hebben een droom laten uitkomen!

Yvonne